We are shipping WORLDWIDE to more than 30 countries Check International Shipping Rates
Your cart is currently empty.
© 2025 pettikadai.in
Fresh, juicy & handpicked native mangoes are here!Don’t miss your chance to indulge in:
✅ Imampasanth✅ Salem Bengaluru✅ Malgova✅ Nadusalai✅ Gudadath✅ Alphonso
🎁 Get 15% OFF your order – Use Code: MANGO15
👉 Shop Now | Limited Stock Only!
29 products found in Best Sellers
Ooty Varkey-ஊட்டி வர்க்கி
x
Tirunelveli Halwa - திருநெல்வேலி அல்வா
Srivilliputhur Palkova - ஸ்ரீவில்லிபுத்தூர் பால்கோவா
Kovilpatti Kadalai Mittai - கடலை மிட்டாய்
Country Sugar Coconut Burfi-நாட்டு சர்க்கரை தேங்காய் பர்பி
Sale
Chettinad Kai Murukku
Tirunelveli Mixture-திருநெல்வேலி மிக்சர்
Nagercoil Banana Chips-நாகர்கோவில் நேந்திரம் சிப்ஸ்
Thoothukudi macroon - தூத்துக்குடி மக்ரூன்ஸ்
Dry Jamun-ஜாமூன்
Chettinad Mullu Murukku-செட்டிநாடு முள்ளு முறுக்கு
Sattur Garlic Seeval-சாத்தூர் பூண்டு சீவல்
Chettinad Thattai-செட்டிநாடு தட்டை
Kovilpatti Coco Mittai-கோவில்பட்டி கோகோ மிட்டாய்
Thoothukudi Nei Kuchi Mittai - நெய் குச்சி மிட்டாய்
Sattur Sev-சாத்தூர் சேவு
Masal Fried Peanuts-மசால் கடலை
Nei Laddu-நெய் லட்டு
Sign up for our mailing list to receive new product alerts, special offers, and coupon codes.