We ship to more than 40 countries globally. For more info on International Shipping rates - Click here.
Your cart is currently empty.
© 2025 pettikadai.in
Pure, natural, and refreshing! No colors, no artificial flavors—just the authentic taste of roses in every sip. Grab the Deal Now"
39 products found in Sweets
Sugar Balls-தேன் மிட்டாய்
x
Sale
Athirasam-10pcs-அதிரசம்
Ginger Candy-இஞ்சி மரப்பா
Sivakasi Mini Jangiri-சிவகாசி மினி ஜாங்கிரி
Thoothukudi Nei Kuchi Mittai - நெய் குச்சி மிட்டாய்
MADURAI GHEE HALWA
Muscoth Halwa-மஸ்கோத் அல்வா
Cashew Cluster (Munthiri Kothu) - முந்திரி கொத்து
Thoothukudi macroon - தூத்துக்குடி மக்ரூன்ஸ்
Kovilpatti Kadalai Mittai - கடலை மிட்டாய்
Srivilliputhur Palkova - ஸ்ரீவில்லிபுத்தூர் பால்கோவா
Tirunelveli Halwa - திருநெல்வேலி அல்வா
Palm Jaggery Sev -கருப்பட்டி சேவு
Seeni Sev-சீனி சேவு
Sattur Seeni Mittai-சாத்தூர் சீனி மிட்டாய்
Sattur Karupatti Mittai - சாத்தூர் கருப்பட்டி மிட்டாய்
Modhi Laddu-மோதி லட்டு
Nei Laddu-நெய் லட்டு