We are shipping WORLDWIDE to more than 30 countries Check International Shipping Rates
Your cart is currently empty.
© 2025 pettikadai.in
Fresh, juicy & handpicked native mangoes are here!Don’t miss your chance to indulge in:
✅ Imampasanth✅ Salem Bengaluru✅ Malgova✅ Nadusalai✅ Gudadath✅ Alphonso
🎁 Get 15% OFF your order – Use Code: MANGO15
👉 Shop Now | Limited Stock Only!
107 products found in All Products
Tirunelveli Halwa - திருநெல்வேலி அல்வா
x
Srivilliputhur Palkova - ஸ்ரீவில்லிபுத்தூர் பால்கோவா
Kovilpatti Kadalai Mittai - கடலை மிட்டாய்
Tirunelveli Mixture-திருநெல்வேலி மிக்சர்
Thoothukudi macroon - தூத்துக்குடி மக்ரூன்ஸ்
Sale
Nagercoil Banana Chips-நாகர்கோவில் நேந்திரம் சிப்ஸ்
Sugar Balls-தேன் மிட்டாய்
Chettinad Mullu Murukku-செட்டிநாடு முள்ளு முறுக்கு
Sattur Sev-சாத்தூர் சேவு
Tirunelveli Halwa – The Taste of Tradition
Chettinad Thattai-செட்டிநாடு தட்டை
Sattur Garlic Seeval-சாத்தூர் பூண்டு சீவல்
Athirasam-10pcs-அதிரசம்
Muscoth Halwa-மஸ்கோத் அல்வா
Seedai(Round)-சீடை(உருண்டை)
Sattur Pepper Kara Sev-சாத்தூர் மிளகு சேவு
Pakoda-பக்கோடா
Sattur Karupatti Mittai - சாத்தூர் கருப்பட்டி மிட்டாய்
Sign up for our mailing list to receive new product alerts, special offers, and coupon codes.