We ship to more than 40 countries globally. For more info on International Shipping rates - Click here.
Your cart is currently empty.
© 2025 pettikadai.in
Start 2025 with Sweet Savings! 🎉
New Year Sale is here! Use code "2025" at checkout for exclusive discounts on your favorite treats.
Hurry, grab this offer before it’s gone! 🛒Shop now and make the New Year extra delicious!
31 products found in Best Sellers
Ooty Varkey-ஊட்டி வர்க்கி
x
Tirunelveli Halwa-திருநெல்வேலி அல்வா
Srivilliputhur Palkova - ஸ்ரீவில்லிபுத்தூர் பால்கோவா
Kovilpatti Kadalai Mittai -கடலை மிட்டாய்
Country Sugar Coconut Burfi-நாட்டு சர்க்கரை தேங்காய் பர்பி
Sale
Chettinad Kai Murukku
Tirunelveli Mixture-திருநெல்வேலி மிக்சர்
Nagercoil Banana Chips-நாகர்கோவில் நேந்திரம் சிப்ஸ்
Thoothukudi macroon - தூத்துக்குடி மக்ரூன்ஸ்
Dry Jamun-ஜாமூன்
Chettinad Mullu Murukku-செட்டிநாடு முள்ளு முறுக்கு
Sattur Garlic Seeval-சாத்தூர் பூண்டு சீவல்
Chettinad Thattai-செட்டிநாடு தட்டை
TRADITIONAL MYSOREPAK-மைசூர்பாக்
Kovilpatti Coco Mittai-கோவில்பட்டி கோகோ மிட்டாய்
Ghee Kuchi Mittai-நெய் குச்சி மிட்டாய்
Sattur Sev-சாத்தூர் சேவு
Masal Fried Peanuts-மசால் கடலை